BåstadsR.logga_y-01

Våra sponsorer och samarbetspartners 2018

Båstad Horse Show Rider Party BBQ dinner - I samarbete med Mat & Möten

Mat & Möten driver två restauranger på Bjärehalvön. Ägarna Ulrika och Andreas har en gedigen restaurangvana och deras motto är att maten skall lagas med massor av kärlek framställt av bästa tänkbara råvaror.

Det kommer att dukas upp en härlig grillbuffé i tälten vid stora gräsbanan. Vi hoppas på en vacker solnedgång och härligt mingel.
 
Missa inte denna BBQ på lördagskvällen.

Hotel Riviera Strand

Hotel Riviera är ett riktigt familjehotell. En plats där föräldrar kan slappna av – på riktigt – medan barnen har kul i en tillåtande miljö.

Vi har bland annat strand, pool, klättervägg och Flamingoklubb. Lägg till fantastisk natur, bekväma sviter, lyxiga drinkar och vällagad mat, så bli det bra för alla.

Hotel Skansen

Precis vid strandkanten i Båstad ligger Hotel Skansen, ett spahotell som har lockat badgäster till nordvästra Skåne sedan förra sekelskiftet.

Det prisbelönta köket på Restaurang Sand bjuder på grandios havsutsikt och en modern matlagning med fokus på råvaror efter säsong och med en förkärlek till det lokala och närproducerade.

NAF Fodertillskott

Med över 30 års erfarenhet av framställning och tillverkning av fodertillskott, är NAF Storbritanniens största och mest respekterade tillverkare av fodertillskott idag.

Genom unika sammansättningar tillför NAF stöd utifrån varje hästs enskilda behov. NAF ger allt det bästa för din häst!

Hästen är ett känsligt djur som kräver stor omsorg och omtanke för att prestera på topp. En häst som mår bra och är harmonisk kan i samklang med sin ryttare eller kusk nå oanade höjder med rätt val av foder och fodertillskott.

Eclipse Biofarmab – vi är inte bara marknadsledande i Skandinavien, vi levererar till hela världen och allt tillverkas i Sverige!

Residence Perseus Apartments
är beläget mitt i hjärtat av Gamla stan i Stockholm och erbjuder korttidshyrning av lägenheter i olika storlekar för de som söker lyx och komfort i en historisk miljö. Huset är daterat 1600-tal och alla lägenheter är varsamt renoverade och inredda för att erbjuda modern bekvämlighet och exklusiva material med bibehållen historisk charm. Välj mellan storslagna paradvåningen Prestige och lilla studion Delight, samt allting däremellan. Alla lägenheter är personligt inredda och möjliggör för varje gäst att välja den som passar bäst stilmässigt. Hos Residence Perseus är endast det bästa gott nog och lägenheterna förses med handdukar och sänglinne av bästa hotellkvalitet samt toalettartiklar från Rituals. Med en kombination av lyx och personlighet blir Residence Perseus Apartments det självklara valet när du söker tillfälligt boende i Stockholm. 
Välkommen Hem!

Segra ridgymnasie
är en friskola belägen i nordvästra Skåne.
Skolan har sin egen anläggning belägen i härlig miljö.
Stämningen på skolan är familjär, med små klasser och välutbildade lärare.
Du kan ta med dig din egen häst och stalla upp på skolan, 
eller rida på ngn av skolans välutbildade halvblodshästar.
Det finns internat för dig som är långväga.
Det ges möjlighet att profilera sin utbildning mot ridning, djursjukvård eller islandshäst.
Den passar också bra för dig som tänkt jobba inom branschen på annat sätt.
Du kan välja att läsa grundläggande högskolebehörighet.
Du som är elitsatsande tävlingsryttare även kan söka NIU i fälttävlan, dressyr eller hoppning och träna på skoltid.
För mer info, hämta broschyr här på tävlingarna eller gå in på Segragymnasiets hemsida segrag.se

Båstad Camping
är en pärla där Bjärehalvön möter havet. Upplev fantastisk natur med otaliga utflyktsmål och den skånska Rivieran där Båstad med sin kontinentala atmosfär utgör höjdpunkten. Vi kan erbjuda miljövänliga servicehus i nyskick samt plana gräsbeklädda
tomter, á ca 120kvm. Det är en lugn och rofylld camping med hög personlig service, direkt från hjärtat där vi sätter våra gäster i centrum.
Välkommen till havet, skogen och de blommande strandängarna önskar Båstad Camping.

Equisport.tv 
är Sveriges största webbtv-kanal för ridsport. Se tävlingarna live eller i efterhand i arkivet

ICA Supermarket
Personliga färskvarubutiken mitt i Båstad med manuell kött, fisk o delikatess. 
Fräsch salladsbar för självplock och färska frallor och bakverk varje dag.

Öppet 7-22 hela sommaren 

2M2 Horses

har sitt säte i Båstad och jobbar både i Sverige och Internationellt med inköp, uppfödning, försäljning av förstklassiga föl och hästar. Främsta inriktningen är gångartshingstar.

Horsepartner Sweden
erbjuder trygga och snygga hästbilar till säkerhets, pris- och stilmedvetna ryttare, kuskar och hästägare. Säkerhet, flexibilitet och funktion är ledorden framför andra.

Följ oss på Instagram & Facebook: @horsepartner.se
Hemsida: www.horsepartner.se

SMP Sweden
Ett familjeföretag i liten skala. SMP Sweden började med handskar till travkuskar och jockeys. Det blev därefter ett naturligt steg till ridsporten och det blev ett startskott för vår successiva
expandering. Idag finns vi även inom områden golf, fritid, kläder & häst.
Vi arbetar och möter marknaden ute på fältet. SMP Sweden kan ta fram kollektion med egna önskemål för både dig och ditt stall.
SMP Sweden - ”based on your needs”.

Lanteam
IT-leverantören som vill vara TYDLIGT BÄTTRE.
 
Vi vet att IT bara gör nytta om den är anpassad efter dess användare och verksamhet. En fungerande IT-miljö gör skillnad. För personalen, produktiviteten, affärsverksamheten, kundens kund och för oss medborgare. För att skapa en funktionell och flexibel IT-miljö krävs kvalificerad teknik men framförallt människor med gedigen kunskap, förmåga att kommunicera och som har känsla för kundens utmaningar och behov. 

Därför är vi extra stolta över att vara en IT-leverantör till såväl offentlig sektor som små och stora företag i varierande branscher. Vi kan leverera alla tjänster och produkter som de stora leverantörerna - men med det mindre företagets engagemang och snabbhet.
Oavsett om det är en stor kommun eller en liten advokatbyrå strävar vi alltid efter att vara TYDLIGT BÄTTRE i allt vi gör. 

Nilpat AB

Fastighetsbolaget Nilpat AB äger, förvaltar och förädlar fastigheter i Trelleborg.
Är du i behov av en hyreslägenhet, kontor eller butikslokal, kontakta gärna oss  - Vi kan hjälpa dig!
Besök vår hemsida www.nilpat.se.

Amazona Sueca
betyder lite fritt översatt ”svensk ryttarinna” på portugisiska och det var precis det Johanna Ljungmark, Amazona Suecas grundare, var under några år.
Hon arbetade som beridare hos en ambitiös hästägare i Sao Paolo. Hipica Paulista är en oerhört förnämlig anläggning, en av de bästa i världen så det var en synnerligen stimulerande miljö att arbeta i. Att rida hela dagarna slet på utrustningen och hon blev tipsad om en duktig skomakare som gjorde måttsydda stövlar åt hennes kollegor. Han blev även Amazonas första leverantör. Här kan vi prata gediget hantverk.
När Johanna sedan kom tillbaka till Sverige väckte hennes färgglada stövlar stor uppmärksamhet och hon fick flera förfrågningar hur man kunde få tag i dem och på den vägen är det.
Idag är vi ett företag specialiserat på handgjorda läderprodukter med hög kvalitet. I sortimentet finns allt från ridstövlar till jodhpurs, boots, sportiga sneakers och en mängd accessoarer.
Vi älskar att förvalta och fördjupa det unika i varje person genom våra måttsydda produkter som specialbeställs helt efter kundens önskan. Alla stövlar är ”made to measure” och oerhört välgjorda och komfortabla.
Amazona Sueca är motsatsen till mainstream och massproduktion.
Skinnet kommer från frigående djur. Våra tillverkare är handplockade och vi samarbetar främst med mindreportugisiska familjeföretag med bra arbetsförhållanden, miljömedvetenhet och stor passion för vad de gör.
Be you
Vi uppmuntrar våra kunder att våga vara sig själva och våra möjligheter att kunna erbjuda handgjorda måttsydda produkter i en mängd färger, modeller och mönster efter tycke och smak gör oss unika.
Om du undrar över något, har några tips eller idéer - tveka inte att kontakta oss!
Maila till info@amazonasueca.com Ring 08-219877 eller boka in en tid i vårt showroom på Grev Turegatan 60 i Stockholm.
Vi ses!.

Mazars SET
erbjuder ett komplett utbud av professionella tjänster inklusive revision, skatt, redovisning, finansiell rapportering/IFRS, Corporate Finance/företagsfinansiering och bolagsärenden för ett brett spektrum av kunder inom olika branscher.

MMB
är ett byggföretag med säte i Båstad. Vi bedriver byggverksamhet från Skåne i söder till Dalarna i norr.
Vi arbetar kundnära och noggrant med varje uppdrag. God kvalitet i både planering och utförande är viktigt för oss. Nöjda kunder och långsiktiga relationer är det vi strävar efter.

Salinity
är ett svenskt familjeföretag som varit expert på salt sedan 1830. Hästar och salt är vår stora passion vilket har lett till utvecklingen av Equisalt, salstenar särskilt framtagna för hästar.

Ridersport.se 
Välkommen till Ridersport in Sweden AB! Vi har både butik och webshop för hästutrustning, hästtillbehör och ridutrustning. Hos oss finner Ni det mesta & det bästa som behövs för att kunna utöva den härligaste hobbyn eller sporten som finns; ridsport! Ridersport.se

Hansbo Sport
Allt började med kombitäcket 1977. Då liksom nu sker all produktutveckling i Sverige. Vår historia leder oss in i framtiden. Hansbo Sport – designed for Equestrian Life.

Lindab
utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, montagevänlighet, energi- och miljötänkande samt levereras med en hög servicegrad.

Stiftelsen Gripen
hjälper till att göra Båstad Horse Show bättre.
Vi har tacksamt tagit emot ett bidrag till en vält och en stickluftare för att förbättra kvaliteten på vår gräsbana av Stiftelsen Gripen. Dessa maskiner kommer att göra vår redan fina gräsbana ännu bättre. Vi kommer jobba för högtryck nu för att få banan i bästa möjliga skick inför tävlingarna. Hoppas vi ses på Båstad Horse Show 2018

Rittforsridsport

allt till häst och ryttare.

MontageService i Båstad 

är ett lokalt företag som utför Plåtslageri, Ventilation och Smidesarbeten.
Vi står för kvalitet och service.

Pepes Bodega
öppnade som ett hål i väggen 1991. Idag är det gamla Varmbadhuset fyllt med restauranger och nattklubb i 3 våningar. Öppet från påsk till nyår.
Menyer och kalendarie på www.pepesbodega.se

 Malens Krog
är en restaurang belägen i Båstad specialiserad på asiatiska rätter från olika länder i Asien. Vårt fokus ligger i att alltid leverera kvalitet och smak för hjärtat.

Båstad Tvål
är en lokalt producerad tvål av högsta kvalitet. Tillverkad av fina råvaror från kokos, raps och mjukgörande sheasmör. Båstad Tvål finns i tre varianter som är doftsatta med noga utvalda parfymer för en känsla av vardagslyx. 

Videquus AB 
Nu kan ryttarna se sina hästar direkt i sin mobiltelefon var de än befinner sig, dygnet runt.
Videquus är en intelligent kamera med bildigenkänning.  Med Videquus har du trygg uppsikt över din häst även när ljuset släckts i stallet. En intelligent kamera upptäcker avvikande rörelsemönster och skickar ett larm direkt till din telefon.
Systemet ger även larm om hästens rörelser kraftigt avviker från det normala, vilket kan vara indikation på sjukdom eller skada. Videquus hjälper dig och din häst vid kolik, eller om den fastnat i boxen eller inför fölning.
Kom till Videquus monter på Båstad Horse Show och få ett introduktionserbjudande.  Videquus intelligent horse care.

ALFAB
är valet för kvalitetsmedvetna hästlastbilsägare som vill ha service och support. 
ALFAB är ett familjebolag som startades 1987 och har blivit marknadsledaren i premiumsegmentet. 
ALFAB vill vara det bästa långsiktiga valet där kvalitetsprodukter samlas med kunskap, service och support. 
Välkomna till vår monter eller till vår 3000 kvm stora nya serviceanläggning i Västerås.

Willab Garden
är Nordens ledande leverantör av uterum och växthus sedan 1986. 2018 års nyhet är pooler! Willab Garden erbjuder ett brett och prisvärt sortiment av kvalitetsprodukter inom växthus, uterum, pool och annat som hjälper dig att skapa ditt favoritrum i trädgården! Hos oss finns massor av inspiration för växthus, uterum, odling, pool, uteplats och inredning. Du hittar oss på webben, i sociala kanaler eller kan du besöka någon av våra butiker/showrooms. I våra butiker kan du se våra produkter uppbyggda i inspirerande miljöer och få hjälp av våra kunniga säljare.

Hööks
– för alla häst- och hundälskare! Handla snabbt och bekvämt på www.hooks.se eller i någon av Hööks 52 butiker, där får du alltid bästa service och bra erbjudanden.
Välkommen till Hööks!

Backahill
är ett familjeägt bolag som bildades 1998. Vi har rötterna i Ängelholm och på Bjärehalvön – men också i vår ägares gränslösa entreprenörskap och drivkraft att göra affärer.
Grunden i företagets verksamhet är att äga, förvalta och utveckla fastigheter. Vår ambition är dessutom att vara en långsiktig partner i projekt som skapar lönsamhet och tillväxt till glädje för många människor.
Verksamheten är indelad i sex olika affärsområden – alla med fastigheter och utvecklingsprojekt som gemensamma nämnare.
Bjärehalvön är hemma för oss – en plats med historia och potential. I detta affärsområde har vi samlat bolag och projekt som vi driver för vår ambition att utveckla Båstad som destination. Det innebär också att skapa mötesplatser som in sin tur skapar möjligheter och ideér för näringslivet.
Den lokala idrotten ligger oss varmt om hjärtat. Dels gillar vi sport och hejar på våra hemmalag, dels ser vi hur mycket ett aktivt liv betyder för ungdomar, både vad gäller hälsa och evenemang. Det vill vi vara med och stötta.

Nu blommar det på Norrviken!
Möt sommaren i vår blomstrande trädgård.
Villa Abelin & stilträdgårdarna smyckas i temat romantik.
Under säsongen arrangeras mässor, marknader och många andra tillställningar. I år har vi utställningar av den världsberömda fotografen Terry O’Neill, mönsterdesignern Hanna Wendelbo och röllopsfotografen Anna Lauridsen.
Bland musikupplevelserna kan nämnas Laila Adèle, Carolina söderman och barnmusikalen Babblarna på turné. I Orangeriet restaurang kan ni njuta av smaker från Bjäre
Varmt välkomna!