BåstadsR.logga_y-01

Våra sponsorer och samarbetspartners

Båstad Horse Show Rider Party BBQ dinner - I samarbete med Mat & Möten

Mat & Möten driver två restauranger på Bjärehalvön. Ägarna Ulrika och Andreas har en gedigen restaurangvana och deras motto är att maten skall lagas med massor av kärlek framställt av bästa tänkbara råvaror.

Det kommer att dukas upp en härlig grillbuffé i tälten vid stora gräsbanan. Vi hoppas på en vacker solnedgång och härligt mingel.
 
Missa inte denna BBQ på lördagskvällen.

Hotel Riviera Strand

Hotel Riviera är ett riktigt familjehotell. En plats där föräldrar kan slappna av – på riktigt – medan barnen har kul i en tillåtande miljö.

Vi har bland annat strand, pool, klättervägg och Flamingoklubb. Lägg till fantastisk natur, bekväma sviter, lyxiga drinkar och vällagad mat, så bli det bra för alla.

Hotel Skansen

Precis vid strandkanten i Båstad ligger Hotel Skansen, ett spahotell som har lockat badgäster till nordvästra Skåne sedan förra sekelskiftet.

Det prisbelönta köket på Restaurang Sand bjuder på grandios havsutsikt och en modern matlagning med fokus på råvaror efter säsong och med en förkärlek till det lokala och närproducerade.

NAF Fodertillskott

Med över 30 års erfarenhet av framställning och tillverkning av fodertillskott, är NAF Storbritanniens största och mest respekterade tillverkare av fodertillskott idag.

Genom unika sammansättningar tillför NAF stöd utifrån varje hästs enskilda behov. NAF ger allt det bästa för din häst!

Hästen är ett känsligt djur som kräver stor omsorg och omtanke för att prestera på topp. En häst som mår bra och är harmonisk kan i samklang med sin ryttare eller kusk nå oanade höjder med rätt val av foder och fodertillskott.

Eclipse Biofarmab – vi är inte bara marknadsledande i Skandinavien, vi levererar till hela världen och allt tillverkas i Sverige!

Residence Perseus Apartments
är beläget mitt i hjärtat av Gamla stan i Stockholm och erbjuder korttidshyrning av lägenheter i olika storlekar för de som söker lyx och komfort i en historisk miljö. Huset är daterat 1600-tal och alla lägenheter är varsamt renoverade och inredda för att erbjuda modern bekvämlighet och exklusiva material med bibehållen historisk charm. Välj mellan storslagna paradvåningen Prestige och lilla studion Delight, samt allting däremellan. Alla lägenheter är personligt inredda och möjliggör för varje gäst att välja den som passar bäst stilmässigt. Hos Residence Perseus är endast det bästa gott nog och lägenheterna förses med handdukar och sänglinne av bästa hotellkvalitet samt toalettartiklar från Rituals. Med en kombination av lyx och personlighet blir Residence Perseus Apartments det självklara valet när du söker tillfälligt boende i Stockholm. 
Välkommen Hem!

Segra ridgymnasie
är en friskola belägen i nordvästra Skåne.
Skolan har sin egen anläggning belägen i härlig miljö.
Stämningen på skolan är familjär, med små klasser och välutbildade lärare.
Du kan ta med dig din egen häst och stalla upp på skolan, 
eller rida på ngn av skolans välutbildade halvblodshästar.
Det finns internat för dig som är långväga.
Det ges möjlighet att profilera sin utbildning mot ridning, djursjukvård eller islandshäst.
Den passar också bra för dig som tänkt jobba inom branschen på annat sätt.
Du kan välja att läsa grundläggande högskolebehörighet.
Du som är elitsatsande tävlingsryttare även kan söka NIU i fälttävlan, dressyr eller hoppning och träna på skoltid.
För mer info, hämta broschyr här på tävlingarna eller gå in på Segragymnasiets hemsida segrag.se

Båstad Camping
är en pärla där Bjärehalvön möter havet. Upplev fantastisk natur med otaliga utflyktsmål och den skånska Rivieran där Båstad med sin kontinentala atmosfär utgör höjdpunkten. Vi kan erbjuda miljövänliga servicehus i nyskick samt plana gräsbeklädda
tomter, á ca 120kvm. Det är en lugn och rofylld camping med hög personlig service, direkt från hjärtat där vi sätter våra gäster i centrum.
Välkommen till havet, skogen och de blommande strandängarna önskar Båstad Camping.

Equisport.tv 
är Sveriges största webbtv-kanal för ridsport. Se tävlingarna live eller i efterhand i arkivet

ICA Supermarket
Personliga färskvarubutiken mitt i Båstad med manuell kött, fisk o delikatess. 
Fräsch salladsbar för självplock och färska frallor och bakverk varje dag.

Öppet 7-22 hela sommaren 

2M2 Horses

har sitt säte i Båstad och jobbar både i Sverige och Internationellt med inköp, uppfödning, försäljning av förstklassiga föl och hästar. Främsta inriktningen är gångartshingstar.

Horsepartner Sweden
erbjuder trygga och snygga hästbilar till säkerhets, pris- och stilmedvetna ryttare, kuskar och hästägare. Säkerhet, flexibilitet och funktion är ledorden framför andra.

Följ oss på Instagram & Facebook: @horsepartner.se
Hemsida: www.horsepartner.se

Nästa här