BåstadsR.logga_y-01

Våra sponsorer och samarbetspartners 2019

Hotel Riviera Strand

Hotel Riviera är ett riktigt familjehotell. En plats där föräldrar kan slappna av – på riktigt – medan barnen har kul i en tillåtande miljö.

Vi har bland annat strand, pool, klättervägg och Flamingoklubb. Lägg till fantastisk natur, bekväma sviter, lyxiga drinkar och vällagad mat, så bli det bra för alla.

Hotel Skansen

Precis vid strandkanten i Båstad ligger Hotel Skansen, ett spahotell som har lockat badgäster till nordvästra Skåne sedan förra sekelskiftet.

Det prisbelönta köket på Restaurang Sand bjuder på grandios havsutsikt och en modern matlagning med fokus på råvaror efter säsong och med en förkärlek till det lokala och närproducerade.

NAF Fodertillskott

Med över 30 års erfarenhet av framställning och tillverkning av fodertillskott, är NAF Storbritanniens största och mest respekterade tillverkare av fodertillskott idag.

Genom unika sammansättningar tillför NAF stöd utifrån varje hästs enskilda behov. NAF ger allt det bästa för din häst!

Hästen är ett känsligt djur som kräver stor omsorg och omtanke för att prestera på topp. En häst som mår bra och är harmonisk kan i samklang med sin ryttare eller kusk nå oanade höjder med rätt val av foder och fodertillskott.

Eclipse Biofarmab – vi är inte bara marknadsledande i Skandinavien, vi levererar till hela världen och allt tillverkas i Sverige!

Residence Perseus ApartmentsResidence Perseus Apartments
är beläget mitt i hjärtat av Gamla stan i Stockholm samt på Köpmansgatan i Båstad, ett stenkast från hamnen. Vi erbjuder korttidshyrning av lägenheter i olika storlekar för den som söker lyx och komfort i en historisk miljö. Alla lägenheter är varsamt renoverade och inredda för att erbjuda modern bekvämlighet och exklusiva material med bibehållen historisk charm. Hos Residence Perseus är endast det bästa gott nog och lägenheterna förses med handdukar och sänglinne av bästa hotellkvalitet samt toalettartiklar från Rituals. Med en kombination av lyx och personlighet blir Residence Perseus Apartments det självklara valet när du söker tillfälligt boende i Stockholm eller Båstad. 
Välkommen Hem!

Segra ridgymnasie
är en friskola belägen i nordvästra Skåne.
Skolan har sin egen anläggning belägen i härlig miljö.
Stämningen på skolan är familjär, med små klasser och välutbildade lärare.
Du kan ta med dig din egen häst och stalla upp på skolan, 
eller rida på ngn av skolans välutbildade halvblodshästar.
Det finns internat för dig som är långväga.
Det ges möjlighet att profilera sin utbildning mot ridning, djursjukvård eller islandshäst.
Den passar också bra för dig som tänkt jobba inom branschen på annat sätt.
Du kan välja att läsa grundläggande högskolebehörighet.
Du som är elitsatsande tävlingsryttare även kan söka NIU i fälttävlan, dressyr eller hoppning och träna på skoltid.
För mer info, hämta broschyr här på tävlingarna eller gå in på Segragymnasiets hemsida segrag.se

Båstad Camping
är en pärla där Bjärehalvön möter havet. Upplev fantastisk natur med otaliga utflyktsmål och den skånska Rivieran där Båstad med sin kontinentala atmosfär utgör höjdpunkten. Vi kan erbjuda miljövänliga servicehus i nyskick samt plana gräsbeklädda
tomter, á ca 120kvm. Det är en lugn och rofylld camping med hög personlig service, direkt från hjärtat där vi sätter våra gäster i centrum.
Välkommen till havet, skogen och de blommande strandängarna önskar Båstad Camping.

Equisport.tv 
är Sveriges största webbtv-kanal för ridsport. Se tävlingarna live eller i efterhand i arkivet

ICA Supermarket
Personliga färskvarubutiken mitt i Båstad med manuell kött, fisk o delikatess. 
Fräsch salladsbar för självplock och färska frallor och bakverk varje dag.

Öppet 7-22 hela sommaren 

Nilpat AB

Fastighetsbolaget Nilpat AB äger, förvaltar och förädlar fastigheter i Trelleborg.
Är du i behov av en hyreslägenhet, kontor eller butikslokal, kontakta gärna oss  - Vi kan hjälpa dig!
Besök vår hemsida www.nilpat.se.

Amazona Sueca
betyder lite fritt översatt ”svensk ryttarinna” på portugisiska och det var precis det Johanna Ljungmark, Amazona Suecas grundare, var under några år.
Hon arbetade som beridare hos en ambitiös hästägare i Sao Paolo. Hipica Paulista är en oerhört förnämlig anläggning, en av de bästa i världen så det var en synnerligen stimulerande miljö att arbeta i. Att rida hela dagarna slet på utrustningen och hon blev tipsad om en duktig skomakare som gjorde måttsydda stövlar åt hennes kollegor. Han blev även Amazonas första leverantör. Här kan vi prata gediget hantverk.
När Johanna sedan kom tillbaka till Sverige väckte hennes färgglada stövlar stor uppmärksamhet och hon fick flera förfrågningar hur man kunde få tag i dem och på den vägen är det.
Idag är vi ett företag specialiserat på handgjorda läderprodukter med hög kvalitet. I sortimentet finns allt från ridstövlar till jodhpurs, boots, sportiga sneakers och en mängd accessoarer.
Vi älskar att förvalta och fördjupa det unika i varje person genom våra måttsydda produkter som specialbeställs helt efter kundens önskan. Alla stövlar är ”made to measure” och oerhört välgjorda och komfortabla.
Amazona Sueca är motsatsen till mainstream och massproduktion.
Skinnet kommer från frigående djur. Våra tillverkare är handplockade och vi samarbetar främst med mindreportugisiska familjeföretag med bra arbetsförhållanden, miljömedvetenhet och stor passion för vad de gör.
Be you
Vi uppmuntrar våra kunder att våga vara sig själva och våra möjligheter att kunna erbjuda handgjorda måttsydda produkter i en mängd färger, modeller och mönster efter tycke och smak gör oss unika.
Om du undrar över något, har några tips eller idéer - tveka inte att kontakta oss!
Maila till info@amazonasueca.com Ring 08-219877 eller boka in en tid i vårt showroom på Grev Turegatan 60 i Stockholm.
Vi ses!.

Ridersport.se 
Välkommen till Ridersport in Sweden AB! Vi har både butik och webshop för hästutrustning, hästtillbehör och ridutrustning. Hos oss finner Ni det mesta & det bästa som behövs för att kunna utöva den härligaste hobbyn eller sporten som finns; ridsport! Ridersport.se

MontageService i Båstad 

är ett lokalt företag som utför Plåtslageri, Ventilation och Smidesarbeten.
Vi står för kvalitet och service.

Pepes Bodega
öppnade som ett hål i väggen 1991. Idag är det gamla Varmbadhuset fyllt med restauranger och nattklubb i 3 våningar. Öppet från påsk till nyår.
Menyer och kalendarie på www.pepesbodega.se

ALFAB
är valet för kvalitetsmedvetna hästlastbilsägare som vill ha service och support. 
ALFAB är ett familjebolag som startades 1987 och har blivit marknadsledaren i premiumsegmentet. 
ALFAB vill vara det bästa långsiktiga valet där kvalitetsprodukter samlas med kunskap, service och support. 
Välkomna till vår monter eller till vår 3000 kvm stora nya serviceanläggning i Västerås.

Hööks
– för alla häst- och hundälskare! Handla snabbt och bekvämt på www.hooks.se eller i någon av Hööks 52 butiker, där får du alltid bästa service och bra erbjudanden.
Välkommen till Hööks!

Backahill
är ett familjeägt bolag som bildades 1998. Vi har rötterna i Ängelholm och på Bjärehalvön – men också i vår ägares gränslösa entreprenörskap och drivkraft att göra affärer.
Grunden i företagets verksamhet är att äga, förvalta och utveckla fastigheter. Vår ambition är dessutom att vara en långsiktig partner i projekt som skapar lönsamhet och tillväxt till glädje för många människor.
Verksamheten är indelad i sex olika affärsområden – alla med fastigheter och utvecklingsprojekt som gemensamma nämnare.
Bjärehalvön är hemma för oss – en plats med historia och potential. I detta affärsområde har vi samlat bolag och projekt som vi driver för vår ambition att utveckla Båstad som destination. Det innebär också att skapa mötesplatser som in sin tur skapar möjligheter och ideér för näringslivet.
Den lokala idrotten ligger oss varmt om hjärtat. Dels gillar vi sport och hejar på våra hemmalag, dels ser vi hur mycket ett aktivt liv betyder för ungdomar, både vad gäller hälsa och evenemang. Det vill vi vara med och stötta.

Välkommen att upptäcka Norrvikens vackra stilträdgårdar som tar dig till flera av jordens hörn.
Här kan du promenera  genom Renässansträdgården, Barockträdgården, Japanska trädgården, Österländska terrassen, Vattenträdgården, Romantiska trädgården och köksträdgården runt vårt vackra växthus i viktorians stil.
Nytt för i år är vår hyllningsträdgård till Ulla Molin och Hasse Anderssons glada trädgård
Under säsongen arrangeras mässor, marknader och många andra tillställningar.
I Orangeriet restaurang & Chocolaterian kan ni njuta av smaker från Bjäre.
Varmt välkomna!

K9


Only the best is good enough for your horse, use K9 HORSE #k9horsesweden

MMB
är ett byggföretag med säte i Båstad. Vi bedriver byggverksamhet från Skåne i söder till Dalarna i norr.
Vi arbetar kundnära och noggrant med varje uppdrag. God kvalitet i både planering och utförande är viktigt för oss. Nöjda kunder och långsiktiga relationer är det vi strävar efter.

Willab Garden
är Nordens ledande leverantör av uterum och växthus sedan 1986. 2018 års nyhet är pooler! Willab Garden erbjuder ett brett och prisvärt sortiment av kvalitetsprodukter inom växthus, uterum, pool och annat som hjälper dig att skapa ditt favoritrum i trädgården! Hos oss finns massor av inspiration för växthus, uterum, odling, pool, uteplats och inredning. Du hittar oss på webben, i sociala kanaler eller kan du besöka någon av våra butiker/showrooms. I våra butiker kan du se våra produkter uppbyggda i inspirerande miljöer och få hjälp av våra kunniga säljare.

Mazars SET
erbjuder ett komplett utbud av professionella tjänster inklusive revision, skatt, redovisning, finansiell rapportering/IFRS, Corporate Finance/företagsfinansiering och bolagsärenden för ett brett spektrum av kunder inom olika branscher.

HANSBO SPORT
Allt började med kombitäcket 1977. Då liksom nu sker all produktutveckling i Sverige. Vi arbetar intensivt för att möta de krav som olika discipliner ställer för både ryttare och hästar. Vår historia leder oss in i framtiden. HANSBO SPORT – Designed for Equestrian Life.

Malens Krog
är en restaurang belägen i Båstad specialiserad på asiatiska rätter från olika länder i Asien. Vårt fokus ligger i att alltid leverera kvalitet och smak för hjärtat.

ABSORBINE – 
The Horse World’s Most Trusted brand. ONE WOMAN’S VISION. AN UNSURPASSED LEGACY OF CARING FOR HORSES.
Supreme Horse care products since 1892. Products used every day by horse owners around the world.

Nordvestbox


En pålitlig och flexibel uthyrare av boxar. Störst i Danmark och levererar till hela Skandinavien.