BåstadsR.logga_y-01

Våra sponsorer och samarbetspartners 2024

Garden Glory Grand Prix 
Vi är stolta över att välkomna vår sponsor för söndagens Grand Prix: Garden Glory. Förutom prispremierna kommer Garden Glory, det prisbelönta svenska all-female företaget, att dela ut ett antal hederspriser ur sitt sortiment av premiumprodukter för utomhusmiljö. Med sina stilfulla vattenslangar och tillbehör -- som är lika passande i trädgården som i stallet -- är Garden Glory en symbol för både elegans och funktionalitet.

Ica Supermarket Båstad

Med färskvarorna i focus erbjuds råvaror av bästa kvalitét.
Ni hittar oss på Lyckantorget mitt i Båstad.
Öppet 7-22 hela sommaren!

Residence Perseus Apartments
är beläget mitt i hjärtat av Gamla Stan i Stockholm. Vi erbjuder korttidshyrning av lägenheter av olika storlekar för den som söker lyx och komfort i en historisk miljö. Alla lägenheter är varsamt renoverade och inredda för att erbjuda modern bekvämlighet och exklusiva material med bibehållen historisk charm. Hos Residence Perseus är endast det bästa gott nog och lägenheterna förses med handdukar och sänglinne av bästa hotellkvalitet samt toalettartiklar från Rituals. Med en kombination av lyx och personlighet blir Residence Perseus Apartments det självklara valet när du söker tillfälligt boende i Stockholm eller Båstad. Välkommen hem!

K9
har satt den högsta världs standarden inom hästvård. K9 har ett brett sortiment med skonsamma produkter till din häst och utrustning som garanterar toppkvalitet och showresultat till tävling och vardag. Använd K9 och upplev svensk världsklass när den är som bäst!

MMB
är ett byggföretag med säte i Båstad. Vi bedriver byggverksamhet från Skåne i söder till Dalarna i norr. Vi arbetar kundnära och noggrant med varje uppdrag. God kvalitet i både planering och utförande är viktigt för oss. Nöjda kunder och långsiktiga relationer är det vi strävar efter!

Montage Service i Båstad 
är ett lokalt företag som utför plåtslageri, ventilation och smidesarbeten. Vi står för kvalitet och service.
 

Mat & Möten 
restaurangen belägen på anrika Båstad Golfklubb
På Mat & Möten serveras lunch alla dagar i veckan.
Vi hämtar inspiration från årstidens växlingar, med råvaror från havet, & gårdar i Skåne & Halland, inte sällan kryddade med smaker från olika delar av världen.
Våra luncher är eleganta och energirika så du håller dig pigg & glad länge.
Vi värnar om Svenska & närodlade råvaror och du väljer mellan kött, fisk & vegetarisk varmrätt. 
Utöver Dagens Lunch finns alltid en välfylld A la Carte meny.

Hansbo Sport
erbjuder kvalitetsprodukter av svensk tidlös design för häst, ryttare och stall sedan 1977. Kvalité, säkerhet, funktion och hållbarhet är alltid i fokus. Med gedigen kunskap om häst utvecklar vi produkter som underlättar vardagen i stallet och                                                                              livet med hästen. Våra produkter är framtagna av hästälskare till                                                                        hästälskare.

Borstiq Farm
erbjuder ett brett sortiment av borstar och groomingprodukter av premiumkvalitet. Designade i Sverige sedan 1989. Borstarna är tillverkade av främst naturmaterial med ergonomiskt tänk. Framtagna för att hålla i många år och passa perfekt i din hand när du borstar din häst. Borstiq Farms passion ligger i varje borststrå, och varje produkt de skapar är en hyllning till den unika relationen mellan häst och människa.

Absorbine
”Dedicated to horse care. Devoted to horse owners.” Absorbines vision är att utveckla produkter som får din häst att stråla, må bra och nå sin fulla potential - oavsett om det är en tävlingshäst eller en älskad familjemedlem. Den starka kärleken för hästen var drivkraften för företagets grundare, när de utvecklade det första hästlinimentet 1892. Idag tillverkar Absorbine en rad produkter, bl.a. produkter såsom UltraShield, som skyddar mot flugor, och ShowSheen-serien, designad för att ge pälsen en otrolig glans.

Eclipse Biofarmab
utvecklar fodertillskott och vårdprodukter för häst, hund och katt i Halland sedan 1983. Vi står för hög kvalitet, djupgående kunskap och stor noggrannhet. Vi tillverkar ett överlägset och brett sortiment av fodertillskott med högsta nivåer av kvalitativa aktiva ingredienser, ofta av livsmedelskvalitet, och tillsätter socker endast där det är nödvändigt.

GRAM Group
består av Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand och Torekov Hotell, samt ett flertal restauranger i Båstad och på Bjärehalvön. Alla med sin egen personlighet och karaktär, men med samma gemensamma känsla. En känsla skapad av atmosfär, passion och personlighet på en stark destination som lockar både individuella gäster och företag, året runt.

Horsepartner Sweden AB
har sin utgångspunkt i Laholm, Halland och är en av Sveriges ledande leverantörer av B-kortsbilar för häst. De assisterar hundratals kunder varje år med att hitta den perfekta transportlösningen för just deras hästar.
Med sitt stora sortiment har de något för alla.
Nya hästbilar och sjävklart även ”custommade” samt begagnade hästbilar och transporter.
•Tar inbyten.
•Erbjuder avbetalning och företagsleasing.
•Levererar inom Sverige.

Klicka in på deras hemsida idag www.horsepartner.se och hitta din drömbil!