BåstadsR.logga_y-01

Sandbanan alltid öppen för alla. Under sommarhalvåret är det hoppning på 50x60m delen. Hinderna skall plockas in efter de har använts, inga hinder framme. Dressyr på 20x60 m delen. Varannan torsdag mellan 18.00-20.00 under sommarhalvåret är det Camillaträning på hoppdelen. Ingen annan träning tillåten på utebanorna förutom för anläggningskortsinnehavare som har egen tränare.
Gummibanan alltid öppen för alla. Under sommarhalvåret har Ridskolan rätt att använda halva banan 32x33m för lektioner. 
Gräsbanorna Varierande öppettider, se Facebook. Ridskolan förtur på framridningsbanan. Inga träningar tillåtna på någon av banorna utan separat överenskomelse med styrelsen.
Lilla Ridhuset Ridskolan har lektioner vardagar från ca 16-19, se schema samt Lördagar 9-13. Eva Markström gruppträning mån 19.30-20.30. I övrigt öppet för alla.
Stora Ridhuset Öppet för alla sju dagar i veckan. Avseende tillåtna träningar se ridhusschema.
Bevattning/harvning sker mellan 07.00 och 08.00 mån, tis, ons, fre mars-nov.

Se respektive vecka/månad nedan för Manegeschema för Stora (BLÅTT) och Lilla (GRÖNT) ridhuset (Tips: Om du inte vill se bägge samtidigt så klicka på den lilla pilen längs upp till höger och välj bort det ridhus du inte vill se. Ibland står det mer info på en boknings som inte får plats att visas i schemat, prova då att klicka på aktiviteten så ser du allt).
OBS! All tid som inte är markerad med någon aktivitet är dressyrtid.
OBS! Lösa hästar är aldrig tillåtna att vara i ridhusen om det inte är en löshoppningsaktivitet arrangerad i samarbete med Båstads RK/RC!