BåstadsR.logga_y-01
Kostnad Ridhus och banor
Information om vad det kostar att använda ridhusen och banorna hittar du här Ridhusavgifter
Vill du hyra ridhuset för gruppträning vardagar innan 16 eller efter 19 kontakta styrelsen@bastadsrk.se

Privat träning för medlemmar, se respektive diciplin för tider och regler. Dressyr resp, Hoppning

Sandbanan alltid öppen för alla. Under sommarhalvåret är det hoppning på 40x60m delen. Hinderna skall plockas in efter de har använts, inga hinder framme. Dressyr på 20x60 m delen. Söndagar mellan 11.00 och 12.00 under sommarhalvåret är det gruppträning på hoppdelen. Ingen annan träning tillåten på utebanorna förutom för anläggningskortsinnehavare som har egen tränare. Ridskolan har förtur på 40 x 60 delen för hoppspecial onsdagar 18-19 vår och höst.
Gummibanan alltid öppen för alla. Ridskolan rätt att använda halva banan 32x33m för lektioner. 
Gräsbanorna Varierande öppettider, se Hemsidan/Facebook. Ridskolan förtur på framridningsbanan. Inga träningar tillåtna på någon av banorna utan separat överenskomelse med styrelsen. GRÄSBANORNA ÄR NU STÄNGDA ÖVER VINTERN.
Lilla Ridhuset Ridskolan har lektioner vardagar från ca 15.30 -19.30 samt Lördagar 9-13, se schema. Övrig tid går det bra att rida där inne. Endast bommar och cavaletti, ingen hoppning.
Stora Ridhuset Öppet för alla sju dagar i veckan. Dressyr och hoppdagar enligt schema.
Hinder skall plockas bort direkt efter ni använt dem. På torsdagar när det är träning kan hinderna stå kvar om ni hoppar under dagen.
Bevattning/harvning sker normalt sett mellan 07.00 och 08.00 mån, ons, fre mars-november. Lilla ridhuset mån-fre. 

Se respektive vecka/månad nedan för Manegeschema för Stora (BLÅTT) och Lilla (GRÖNT) ridhuset (Tips: Om du inte vill se bägge samtidigt så klicka på den lilla pilen längs upp till höger och välj bort det ridhus du inte vill se. Ibland står det mer info på en boknings som inte får plats att visas i schemat, prova då att klicka på aktiviteten så ser du allt).
OBS! All tid som inte är markerad med någon aktivitet är dressyrtid.
OBS! Lösa hästar är aldrig tillåtna att vara i ridhusen om det inte är en löshoppningsaktivitet arrangerad i samarbete med Båstads RK/RC!