BåstadsR.logga_y-01

Båstads Ridklubb söker ridskolechef
 
60-70%
 
Båstads Ridklubbs ridskola är en mindre verksamhet med nio hästar och ca 110 elever/ vecka. Vi håller lektioner sex dagar i veckan och bedriver lite dagläger under en del av sommaren. Våra elever är barn från fyra år och uppåt, allt ifrån nybörjare till avancerade. En del av vår målbild är att våra elever ska kunna fortsätta rida och utvecklas hos oss oavsett kunskapsnivå. Ridskolan huserar i en stalldel med stora boxar, god ventilation, rymlig sadelkammare och kontor. På anläggningen finns två ridhus, varav ridskolan använder det lilla (24 x42 m), två utebanor med sand respektive gummiflis och två stora gräsbanor. Nu söker vi en ridskolechef som ska ansvara för och fortsätta utveckla verksamheten.
 
Du som söker bör vara van vid ansvar och arbetsledning samt utbildad ridlärare lägst level 2. Vi värdesätter noggrannhet, flexibilitet och gedigen hästkunskap med tonvikt på säkerhet. Du brinner för att undervisa barn och är mån om såväl hästars som elevers välmående och utveckling.
 
Förutom undervisning och viss stalltjänst kommer dina arbetsuppgifter bestå av bland annat utbildning/tillridning av hästar, handledning av personal, vikarier och praktikanter, administration och planering samt övergripande ansvar för verksamhet och hästar.
 
Möjlighet finns till uppstallning av en eller flera egna hästar.
 
Vår vision är Sveriges bästa ridskola med fokus på glädje, trygghet och kunskap.
 
Tillträde enligt överenskommelse.
 
Välkommen med din ansökan till ridskola@bastadsrk.se
Har du frågor är du välkommen att ringa Therese på 070-939 72 17.

Du kan även ladda ner denna annons som PDF-fil genom att klicka här.