BåstadsR.logga_y-01
IMG_4540 IMG_4540

Jessie

är en irländsk C-ponny. Han är precis lagom pigg, trygg och snäll och går precis så fort som man ber honom. Jessie trivs lika bra med att lunka runt med nybörjare som att galoppera och hoppa med de som kan. Trots sin ringa ålder är han van vid det mesta och tar alla nya situationer med ro. 

Född: 2012

IMG_4540 IMG_4540

Carmencita

är en New Forest-ponny på 146 cm som är lugn och snäll och uppskattas av alla. Med knattar och nybörjare smyger hon fram, men kommer det till galopp och hoppning så kan hon tagga till. Även Carmencita har en lång bakgrund av att lära barn rida och hon gör det så tryggt och säkert även om det kanske kan tyckas gå lite väl långsamt ibland. 

Född: 1997

IMG_4540 IMG_4540

Conrad

heter egentligen Condor, och är en rejäl häst på ca 160 cm. Är man stor måste man vara snäll och det förstår Conrad. Han är som en riktig nallebjörn som älskar att gosa även om han kan upplevas som lite bufflig ibland. I ridningen är han alldeles lagom pigg och gör precis vad man ber honom om. Trots sin storlek kan Conrad ridas av alla och han är alltid pigg och glad med en härlig uppsyn. 

Född: 1997