BåstadsR.logga_y-01

Funktionärer behövs!

Många funktioner som funktionär kräver ingen hästvana. Se det istället som en möjlighet att lära dig mer om hästar och tävling. Har du barn som börjat rida är detta ett utmärkt tillfälle att lära känna fler i klubben och bli delaktig i ditt barns favoritaktivitet, vilket förhoppningsvis ridningen är. Är du ungdom eller vuxen i vår förening är det även för dig ett sätt att lära känna alla de andra medlemmarna i föreningen.

För dig som är medlem i klubben och varit det under många år är det förhoppningsvis en självklarhet att i alla fall kunna avsätta en eller två halvdagar om året för att stötta din förening och skapa möjlighet att utveckla den ekonomiskt.

Roligast är väl om dressyrryttarna kan hjälpa till på hopptävlingar och hoppryttare kan hjälpa till på dressyrtävlingar för att skapa en gemenskap i vår förening.

Vill du sätta dig in i vad det innebär att vara funktionär så finns en manual vi kan maila till dig med alla olika funktioner och vad det innebär. Vill du anmäla dig som funktionär så maila till funktionar@bastadsrk.se

Klicka på Tävlingstermin, där ligger kommande tävlingar då funktionäre behövs!