BåstadsR.logga_y-01

Våra sponsorer och samarbetspartners 2021

Horsepartner
På Horsepartner brinner vi för att leverera säkra, unika och smarta hästlastbilar. Genom praktiska lösningar kan vi bidra till en tryggare och enklare vardag.
Bygg din unika drömbil på vår nylanserade hemsida www.horsepartner.se
Välkommen till oss på Horsepartner, din hästbilsleverantör!

NAF Fodertillskott

Med över 30 års erfarenhet av framställning och tillverkning av fodertillskott, är NAF Storbritanniens största och mest respekterade tillverkare av fodertillskott idag.

Genom unika sammansättningar tillför NAF stöd utifrån varje hästs enskilda behov. NAF ger allt det bästa för din häst!

Eclipse Biofarmab – vi är inte bara marknadsledande i Skandinavien, vi levererar till hela världen och allt tillverkas i Sverige!

Hästen är ett känsligt djur som kräver stor omsorg och omtanke för att prestera på topp. En häst som mår bra och är harmonisk kan i samklang med sin ryttare eller kusk nå oanade höjder med rätt val av foder och fodertillskott.

Residence Perseus Apartments
är beläget mitt i hjärtat av Gamla stan i Stockholm samt på Köpmansgatan i Båstad, ett stenkast från hamnen. Vi erbjuder korttidshyrning av lägenheter i olika storlekar för den som söker lyx och komfort i en historisk miljö. Alla lägenheter är varsamt renoverade och inredda för att erbjuda modern bekvämlighet och exklusiva material med bibehållen historisk charm. Hos Residence Perseus är endast det bästa gott nog och lägenheterna förses med handdukar och sänglinne av bästa hotellkvalitet samt toalettartiklar från Rituals. Med en kombination av lyx och personlighet blir Residence Perseus Apartments det självklara valet när du söker tillfälligt boende i Stockholm eller Båstad. 
Välkommen Hem!

Båstad Camping
är en pärla där Bjärehalvön möter havet. Upplev fantastisk natur med otaliga utflyktsmål och den skånska Rivieran där Båstad med sin kontinentala atmosfär utgör höjdpunkten. Vi kan erbjuda miljövänliga servicehus i nyskick samt plana gräsbeklädda
tomter, á ca 120kvm. Det är en lugn och rofylld camping med hög personlig service, direkt från hjärtat där vi sätter våra gäster i centrum.
Välkommen till havet, skogen och de blommande strandängarna önskar Båstad Camping.

Equisport.tv 
är Sveriges största webbtv-kanal för ridsport. Se tävlingarna live eller i efterhand i arkivet

ICA Supermarket Båstad
Ica Supermarket Båstad, den personliga färskvarubutiken mitt i Båstad som nyligen genomgått ett stort lyft med stor fräsch Delikatessdisk, dagsfärskt bröd och en sprudlande frukt&grönt  avdelning. Nu helt enkelt  -  Ännu Bättre!! 

Öppet 7-22 hela sommaren!

MontageService i Båstad 

är ett lokalt företag som utför Plåtslageri, Ventilation och Smidesarbeten.
Vi står för kvalitet och service.

Hööks
– för alla häst- och hundälskare! Handla snabbt och bekvämt på www.hooks.se eller i någon av Hööks 52 butiker, där får du alltid bästa service och bra erbjudanden.
Välkommen till Hööks!

MMB
är ett byggföretag med säte i Båstad. Vi bedriver byggverksamhet från Skåne i söder till Dalarna i norr.
Vi arbetar kundnära och noggrant med varje uppdrag. God kvalitet i både planering och utförande är viktigt för oss. Nöjda kunder och långsiktiga relationer är det vi strävar efter.

Nordvestbox


En pålitlig och flexibel uthyrare av boxar. Störst i Danmark och levererar till hela Skandinavien.

HANSBO SPORT
Allt började med kombitäcket 1977. Då liksom nu sker all produktutveckling i Sverige. Vi arbetar intensivt för att möta de krav som olika discipliner ställer för både ryttare och hästar. Vår historia leder oss in i framtiden. HANSBO SPORT – Designed for Equestrian Life.

K9


Svenska K9 Horse är världsledande på hästvård, använd K9 du med! 
#k9horsesweden

Hotel Riviera Strand

Hotel Riviera är ett riktigt familjehotell. En plats där föräldrar kan slappna av – på riktigt – medan barnen har kul i en tillåtande miljö.

Vi har bland annat strand, pool, klättervägg och Flamingoklubb. Lägg till fantastisk natur, bekväma sviter, lyxiga drinkar och vällagad mat, så bli det bra för alla.

Amazona Sueca
betyder lite fritt översatt ”svensk ryttarinna” på portugisiska och det var precis det Johanna Ljungmark, Amazona Suecas grundare, var under några år.
Hon arbetade som beridare hos en ambitiös hästägare i Sao Paolo. Hipica Paulista är en oerhört förnämlig anläggning, en av de bästa i världen så det var en synnerligen stimulerande miljö att arbeta i. Att rida hela dagarna slet på utrustningen och hon blev tipsad om en duktig skomakare som gjorde måttsydda stövlar åt hennes kollegor. Han blev även Amazonas första leverantör. Här kan vi prata gediget hantverk.
När Johanna sedan kom tillbaka till Sverige väckte hennes färgglada stövlar stor uppmärksamhet och hon fick flera förfrågningar hur man kunde få tag i dem och på den vägen är det.
Idag är vi ett företag specialiserat på handgjorda läderprodukter med hög kvalitet. I sortimentet finns allt från ridstövlar till jodhpurs, boots, sportiga sneakers och en mängd accessoarer.
Vi älskar att förvalta och fördjupa det unika i varje person genom våra måttsydda produkter som specialbeställs helt efter kundens önskan. Alla stövlar är ”made to measure” och oerhört välgjorda och komfortabla.
Amazona Sueca är motsatsen till mainstream och massproduktion.
Skinnet kommer från frigående djur. Våra tillverkare är handplockade och vi samarbetar främst med mindreportugisiska familjeföretag med bra arbetsförhållanden, miljömedvetenhet och stor passion för vad de gör.
Be you
Vi uppmuntrar våra kunder att våga vara sig själva och våra möjligheter att kunna erbjuda handgjorda måttsydda produkter i en mängd färger, modeller och mönster efter tycke och smak gör oss unika.
Om du undrar över något, har några tips eller idéer - tveka inte att kontakta oss!
Maila till info@amazonasueca.com Ring 08-219877 eller boka in en tid i vårt showroom på Grev Turegatan 60 i Stockholm.
Vi ses!.

Pepes Bodega
öppnade som ett hål i väggen 1991. Idag är det gamla Varmbadhuset fyllt med restauranger och nattklubb i 3 våningar. Öppet från påsk till nyår.
Menyer och kalendarie på www.pepesbodega.se

Malens Krog
är en restaurang belägen i Båstad specialiserad på asiatiska rätter från olika länder i Asien. Vårt fokus ligger i att alltid leverera kvalitet och smak för hjärtat.

Mazars SET
erbjuder ett komplett utbud av professionella tjänster inklusive revision, skatt, redovisning, finansiell rapportering/IFRS, Corporate Finance/företagsfinansiering och bolagsärenden för ett brett spektrum av kunder inom olika branscher.

RiderSport
Välkommen till Ridersport in Sweden AB! Vi har både butik och webshop för hästutrustning, hästtillbehör och ridutrustning. Hos oss finner Ni det mesta & det bästa som behövs för att kunna utöva den härligaste hobbyn eller sporten som finns; ridsport! Ridersport.se